Fijne en veilige buurt

Samen willen we ervoor zorgen dat iedereen in Vollenhove op een fijne en veilige manier kan werken, wonen en leven. Daarom hebben we in Vollenhove een wijkteam met een wijkagent. Ook is er een wijkboa die alles in de gaten houdt.

Het wijkteam

Het wijkteam bestaat uit MeanderOmnium, de wijkagent, Woongoed Zeist, wijkmanager Wim van Keulen, het Centrum voor jeugd en gezin, het Sociaal team en de wijkboa. Zij zorgen er samen voor dat bewoners op een fijne manier kunnen wonen en werken. Wil je iets bespreken over de wijk, buurt of straat? Heb je wensen, opmerkingen, zorgen of klachten? Heb je hulp nodig? Dan kun je terecht bij het wijkteam.

Het wijkteam houdt iedere woensdag spreekuur in ’t Volle Hof van 13:00 uur tot 14:00 uur.

De wijkboa

Gesprek sociaal team

Als je een hulpvraag hebt, kun je ook een gesprek aanvragen met iemand van het sociaal team van de gemeente. Vul daarvoor dit formulier in. Daarna neemt een medewerker van de gemeente binnen 10 dagen contact op om een afspraak te maken voor het gesprek. Dat gesprek kan bij u thuis zijn, of op een van de vijf wijkservicepunten.

Voor L-kaar

Het team van Voor L-kaar is er voor bewoners van de L-flat. Je kunt hier langsgaan voor hulp of een goed gesprek. Adres: Laan van Vollenhove 921.

De wijkagent

Iwan van Kooten werkt namens de politie als wijkagent in Vollenhove. Hij is het aanspreekpunt in de wijk voor alles waar je politie voor nodig zou kunnen helpen. Iwan is bereikbaar via het algemene nummer van de politie: 0900 - 8844.

Let op: Zie je een verdachte situatie? Bel dan altijd 112!

De wijkboa

Arnold van Voorthuizen is de Buitengewoon Opsporingsambtenaar in Vollenhove. Hij controleert of mensen zich aan de regels houden. Heb je een melding of een klacht, dan kun je dit telefonisch doorgeven aan het KCC (Klanten Contact Centrum) van de gemeente via telefoonnummer 14030. Je kunt het ook online doorgeven via het formulier Melding Openbare Ruimte van gemeente Zeist.

Samen houden we Vollenhove veilig.