Het Vollenhove Advies Team: aanmeldingen gesloten

Aanmelden voor het VAT is helaas niet meer mogelijk. Houd de nieuwspagina in de gaten voor meer informatie.


Fijn wonen en leven in Vollenhove. Daar willen we met elkaar aan werken.
Hierbij hebben we jou als bewoner nodig! Doe je mee? Meld je dan via onderstaande knop aan voor het Vollenhove Advies Team. Of vul een formulier in bij ‘t Volle Hof. Dit kan tot en met 5 februari. Meer informatie lees je op deze pagina.

AANMELDEN

Wat gaan we doen?

De gemeente Zeist gaat aan de slag met een plan voor Vollenhove. Dit noemen we een gebiedsvisie. Hierin komt te staan hoe we van Vollenhove de komende jaren een nóg fijnere plek kunnen maken. En wat ervoor nodig is om dat met elkaar te regelen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Verbeteren van het groen; 
  • Nieuwe plekken maken om te spelen en sporten; 
  • Bouwen van woningen; 
  • Maken van veilige fietsroutes en wandelpaden;  
  • Opnieuw inrichten van de plek bij de weggeefwinkel, wanneer de oude gebouwen die hier staan weg kunnen

Flyer voor het Vollenhove Advies Team

Wat is het Vollenhove Advies Team?

Als bewoner van Vollenhove ben jij de expert die we zoeken. Daarom nodigen we je uit voor het Vollenhove Advies Team (VAT). Dit wordt een groep bewoners die met ondersteuning vanuit de gemeente praat over wonen, spelen, sporten, groen, verkeer en ontmoeten in Vollenhove. En met ideeën komt hoe we dit nóg beter kunnen maken in de wijk. 

Kan ik meedoen?

Iedere bewoner van Vollenhove* vanaf 16 jaar kan meedoen! We zoeken in totaal 53 bewoners. We letten erop dat het VAT net zo divers is als de buurt Vollenhove zelf. We kijken hierbij naar woonlocatie (straat en complex), leeftijd en culturele achtergrond. Het kan zijn dat we moeten loten. 

Spreek je niet zo goed Nederlands? Of vind je het spannend om je mening te geven? Iedereen is welkom! We helpen je waar we kunnen. Ook mag je altijd iemand meenemen die jou kan helpen met de taal. Heb je hier vragen over? Laat het ons weten. 

Ben je ondernemer in Vollenhove? Eén van de bijeenkomsten van het VAT gaat over het thema werken. Wil je dan meepraten? Neem dan contact op met de projectleider Eveline Lock via onderstaande gegevens. 

Vergoeding

Als je meedoet aan het VAT neem je deel aan maximaal 6 bijeenkomsten. Je krijgt hiervoor een vrijwilligersvergoeding. Dit is €25 euro per bijeenkomst en maximaal €150,- in totaal. Voor jongeren onder de 21 is een ander bedrag vastgesteld. Dit is €82,50. 

Planning bijeenkomsten

Maandag 6 maart 18.00 – 21.30 uur (Startbijeenkomst met eten)  

Dinsdag 14 maart 19.30 – 21.30 uur 

Dinsdag 21 maart 19.30 – 21.30 uur 

Dinsdag 11 april 17.00 en 21.00 uur (inloop) 

Dinsdag 6 juni 19.30 – 21.30 uur 

Dinsdag 27 juni 18.00 – 21.30 uur (Slotbijeenkomst met eten) 

Vragen en contact

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met projectleider Eveline Lock. Bel op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur naar telefoonnummer 14 030. Vermeld hierbij ‘gebiedsvisie Vollenhove’. Buiten die tijden kun je u ons via diverse andere kanalen, zoals de chatbot, 24/7 bereiken. Kijk hiervoor op zeist.nl/contact. 

AANMELDEN


*De buurt Vollenhove bestaat uit: de L-flat, Geroflat, Torenflat, Monteressoriflat, Winkelcentrum en de Pedagogenbuurt. Woon je niet in Vollenhove, maar wil je wel meepraten? Het VAT deelt na de bijeenkomsten de resultaten met de buurt en andere geïnteresseerden via het digitale buurtpunt. Je kunt hierop reageren.