Auticafé: ruimte om anders te zijn

Kom gezellig langs bij Auticafé Zeist

30 november 2023

Elke eerste zaterdag van de maand is Auticafé Zeist, een speciale plek waar je jezelf kunt zijn. Het eerste officiële Auticafé vond plaats op 4 november en was een groot succes. Het was een middag vol ontmoetingen, ontspanning en herkenning.

Auticafé op zaterdag 2 december

Aanstaande zaterdag 2 december, opent Auticafé Zeist voor de tweede keer haar deuren. Heb je zin in een ontspannen middag? Tussen 11:00 en 15:00 uur ben je van harte welkom in huiskamer ’t Laantje in Vollenhove, Laan van Vollenhove 2193.

Van 11:00 tot 11:30 uur is er een kennismakingsrondje. Als je dat niet wilt, is dat natuurlijk prima. Je kunt gewoon om 11:30 aanschuiven. Daarna ben je vrij om te doen waar je zin in hebt. Praten in een groep, één op één, een bordspel spelen, of rustig een boek lezen. Het kan allemaal! Iedereen van 25 jaar of ouder is welkom. Aanmelden is niet nodig, maar mag altijd via mail@auticafezeist.nl.

Jezelf kunnen zijn

Het Auticafé is een gezellige plek waar je gewoon jezelf kan zijn. In een huiselijke sfeer kun je spelletjes doen, met anderen kletsen of gewoon rustig genieten. Het is plek voor spontane ontmoetingen, waar je met anderen gelijkgestemden een praatje kan maken. Voel je de behoefte om andere mensen met autisme te ontmoeten? Kom dan zeker een keer langs.   

Over Auticafé Zeist

Auticafé Zeist is een vrijwilligersinitiatief dat is ontstaan vanuit een praatroep van het Sociaal Team Zeist. Het doel van Auticafé Zeist is om mensen met autisme een plek te geven waar ze zich veilig en welkom voelen en contact kunnen zoeken met anderen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar mail@auticafezeist.nl of kijk op https://auticafezeist.nl/cafe/.