Win een elektrische bakfiets

Te gebruiken voor jouw groene duurzame initiatief

2 oktober 2023

Heb jij een goed idee of een leuke activiteit waarbij duurzaamheid centraal staat én kan je daarvoor wel een bakfiets gebruiken? Samen Duurzaam Zeist heeft drie bakfietsen te vergeven.

Voorheen de Elektrische Deelbakfiets

Voorheen kon je dankzij Samen Duurzaam Zeist op drie plaatsen in Zeist een elektrische deelbakfiets lenen. Helaas bleek dit plan te ingewikkeld. Daarom is het nu mogelijk om zo'n bakfiets te winnen!

Uitlenen

De bakfiets mag je gratis overnemen. Het is de bedoeling dat je het onderhoud van de bakfiets zelf verzorgt en ruimte hebt om de fiets te stallen. Ook leen je de bakfiets af en toe uit aan andere enthousiastelingen.

Motivatie

Aanmelden voor een bakfiets kan voor 7 oktober. Schrijf in maximaal 200 woorden waarom je vindt dat jouw project of activiteit zo'n elektrische bakfiets heel goed kan gebruiken. Vermeld je naam, initiatief, waarvoor je de bakfiets wilt gebruiken en hoe je denkt aan onderstaande voorwaarden te voldoen.

Stuur dit voor 7 oktober naar info@samenduurzaamzeist.nl

Actie-voorwaarden

Om voor de bakfiets in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt ruimte om de bakfiets te stallen
  • Andere enthousiastelingen mogen de bakfiets af en toe bij je komen lenen
  • Je zorgt zelf voor goed onderhoud aan de fiets
  • Je gebruik de bakfiets meerendeels voor je duurzame initiatief

Week van de Duurzaamheid

De bakfietsen worden op zaterdag 14 oktober weggegeven, tijdens de afsluitende borrel van de Week van de Duurzaamheid. Dit is op De Boswerf. Alle aanmelders vertellen ook op deze dag kort waarom hun duurzame initiatief een bakfiets kan gebruiken.