Eerste plannen voor het park

Korte terugblik op de eerste ontwerpsessie

30 april 2024

Afgelopen week konden buurtbewoners in het park langskomen om de eerste schetsen van het project ‘Gezonde Buurten’ voor park Vollenhove te bekijken. Ondanks de regen hadden we op donderdagmiddag 25 april een geslaagde ontwerpsessie met zeker 15 volwassen buurtbewoners en zo’n 20 kinderen.

Moodboards, sporten en zaadbommen

Aanwezigen konden opschrijven wat zij van de schets voor het park vonden. Met gekleurde stickers konden zij laten weten welke onderdelen van het park zij goed vonden en welke onderdelen zij minder goed vonden. Ook konden kinderen en volwassenen een moodboard maken met daarop het type speeltoestellen dat zij graag in het park zien. In een grote doos kon iedereen een naam voor het park achterlaten.

Daarnaast was er van alles te beleven. De workshop zaadbommen maken was een groot succes en ook het maken van heerlijke zelfgemaakte siroop met verse kruiden uit 't Volle Bos werd volop gedaan. Gennaro van Sportief Zeist zorgde bovendien voor een fanatieke bootcamples. Na het harde werken werd er gesmuld van de vega/halal hotdogs uit de bakfiets.

30 mei volgende bijeenkomst

De ontwerper gaat nu een voorlopig ontwerp maken. Die laten we zien op de volgende bijeenkomst in het park op donderdag 30 mei. En zijn ook weer gratis activiteiten en lekker eten. Kom je langs?

 • Donderdag 30 mei
  Van 16:00 tot 19:00 uur in het Park Vollenhove
  We hebben een tof ontwerp gemaakt van de meest populaire schets. Mis jij nog iets?

 • Zaterdag 29 juni
  Van 13:00 tot 17:00 uur in het Park Vollenhove
  Het ontwerp is af! Kom je kijken?

 • Zaterdag 6 juli
  Van 11:00 tot 16:00 uur bij de braderie in het winkelcentrum Vollenhove
  Het ontwerp is af! Kom je kijken?

Meer informatie

Wil je meer informatie over de momenten om mee te denken? Of heb je een andere vraag over Vollenhove als Gezonde Buurt? Dan kan je contact opnemen met Eveline via e.lock@zeist.nl. Bekijk de website van ‘Gezonde Buurten’ voor meer informatie over het project.