Kom naar het Vollenhove Buurtfeest

Zaterdag 24 juni vanaf 13:00 uur

19 juni 2023

Zorg dat je erbij bent op zaterdag 24 juni! Van 13:00 uur tot 18:00 uur is het Vollenhove Buurtfeest. Het wordt één groot feest voor iedereen in en uit de buurt Vollenhove. Tijdens het buurtfeest staan cultuur en sport centraal. Iedereen is van harte welkom in het park en op het ontmoetingsplein naast de Weggeefwinkel.

Smaak & Vermaak

De dag wordt door basisschool Op Dreef gestart met djembés. Er zijn verschillende kraampjes met lekker eten uit verschillende culturen. ‘We kijken uit naar een zonnige dag, met veel blije gezichten. Iedereen kan genieten van de geuren en smaken in de wijk. Vollenhove is heel divers, dit komt allemaal terug in een feest met eten, kunst, cultuur, muziek en sporten’, aldus Ritish Debisarun van MeanderOmnium. Ook op het podium zullen artiesten uit verschillende culturen te zien zijn.

Sport & Spel

Het park staat in het teken van sportieve activiteiten en spelletjes. Denk hierbij aan henna versieringen, een kinderatelier en kickboxing. Ook zullen jongeren uit de wijk de nieuwe voetbalkooi meteen goed inwijden met een potje voetbal tegen Ayoub Boukhari en Zakaria Amrani van de Street Captains.

Dit staat op het programma van het Vollenhove Buurtfeest