Buurtfeest Vollenhove op 29 juni

Een cultureel festijn met muziek, dans, activiteiten en heerlijk eten

30 mei 2024

Zorg dat je op zaterdag 29 juni bij het Vollenhove Buurtfeest bent! Van 13:00 uur tot 17:00 uur toveren we het park om tot een feestelijke plek vol met vrolijkheid en gezelligheid voor jong en oud. Het belooft een dag vol plezier en ontspanning te worden, waar alle culturen uit de wijk samenkomen!

Muziek en dans

Op het podium zullen diverse acts je vermaken. Van de vrolijke klanken van een balfolk-demonstratie, waarbij je misschien zelfs een dansje kunt wagen, tot de surinaamse muziekklanken van Surmala Ke Nishana. Ook het Annasim Orchestra is weer van de partij om je betoveren met hun prachtige muziek.

Workshops en meer

Er zijn kraampjes van buurtbewoners met allerlei leuke activiteiten. Neem plaats in de bordspelletjeshoek en daag je buren uit voor een spannend potje. Laat je ritmegevoel zien tijdens een djembé-workshop of leer de kneepjes van het volksdansen. Er is zelfs een beautysalon waar je je lekker kunt laten verwennen! En zo is er nog veel meer te beleven.

Culinaire reis

Ook de innerlijke mens wordt goed verzorgd. Smul van heerlijk eten uit verschillende culturen. Proef de verfijnde smaken van de Syrische keuken, geniet van Marokkaanse lekkernijen, verken de Afghaanse gerechten, ontdek de Tamil/Indiase specialiteiten en laat je verrassen door de Turkse smaken. Het is een culinaire wereldreis in je eigen buurt!

Sportactiviteiten

Voor de sportievelingen zijn er ook tal van activiteiten. Doe mee aan het voetbaltoernooi en laat je voetbalkunsten zien. Probeer een les kickboksen en ontdek de kracht en energie van deze sport. Of ga de uitdaging aan met calisthenics en werk aan je fitheid met uitdagende oefeningen.

Wees erbij, 29 juni!

Het buurtfeest in het park van Vollenhove is dé gelegenheid om je buren beter te leren kennen, nieuwe vrienden te maken en samen te genieten van een heerlijke dag vol activiteiten, muziek en lekker eten. Mis het niet, we zien je daar!