Denk mee over park Vollenhove

Kom langs tijdens de verschillende ontwerpsessies

19 april 2024

Wist je al dat we samen met bewoners uit de wijk het park gaan opknappen? Vanuit het project ‘Gezonde Buurten’ maken we van het park in Vollenhove een toffe plek om te sporten, spelen en van de natuur te genieten. Ook wordt het een fijne plek om elkaar te ontmoeten.

Van idee tot schets

Afgelopen maanden hebben we hier al hard over nagedacht. Zo hebben we buurtwandelingen gedaan met kinderen en volwassenen uit de wijk. Zij deelden een hoop mooie ideeën. Van de beste ideeën hebben we schetsen gemaakt. Zo kunnen we jou een eerste indruk geven van hoe het park eruit kan komen te zien. Van de beste schets maken we uiteindelijk een ontwerp. En jij mag hierover meedenken!

Bekijk de eerste schetsen

Ben je benieuwd naar de eerste schetsen? Op donderdag 25 april kun je de schetsen komen bekijken. Van 16:00 tot 19:00 uur ben je welkom bij de speelplek in park Vollenhove. We horen graag wat jou het meeste aanspreekt. Verder is er van alles te doen, zoals leuke natuur- en speelactiviteiten voor jong en oud. Ook zijn er gratis hapjes en drankjes.

Denk mee

Ook bij de volgende stappen kan jij meedenken! Na de eerste bijeenkomst op donderdag 25 april maken we een eerste ontwerp. Dit ontwerp laten we graag weer aan je zien:

 • Donderdag 30 mei
  Van 16:00 tot 19:00 uur in het Park Vollenhove
  We hebben een tof ontwerp gemaakt van de meest populaire schets. Mis jij nog iets?

 • Zaterdag 29 juni
  Van 13:00 tot 17:00 uur in het Park Vollenhove
  Het ontwerp is af! Kom je kijken?

 • Zaterdag 6 juli
  Van 11:00 tot 16:00 uur bij de braderie in het winkelcentrum Vollenhove
  Het ontwerp is af! Kom je kijken?

Meer informatie

Wil je meer informatie over de momenten om mee te denken? Of heb je een andere vraag over Vollenhove als Gezonde Buurt? Dan kan je contact opnemen met Eveline via e.lock@zeist.nl. Bekijk de website van ‘Gezonde Buurten’ voor meer informatie over het project.