Doneer een boom

Voor voedselbos 't Volle Bos

11 oktober 2023

De voedselbosrand heeft een prachtige naam gekregen: 't Volle Bos. Het bos is volop in ontwikkeling en kan nieuwe bomen, planten en materiaal voor onderhoud goed gebruiken. De voedselboswachters van 't Volle Bos zamelen daarom geld in via crowdfunding.

Crowdfunding

De voedselboswachters werken hiervoor samen met The Pollinators, een stichting die zich inzet voor het welzijn van bestuivende insecten. De crowdfunding loopt tot en met 1 november. Daarna gaan de bomen de grond in. Doe jij ook mee? Doneren kan via deze link.

Treevember

De voedselboswachters werken regelmatig met schoolkinderen en mensen uit de wijk aan het onderhoud. Af en toe wordt er geoogst. Het najaar is de ideale tijd om extra bomen te planten. Om dit te bekostigen doet ’t Volle Bos mee met Treevember, een initiatief van The Pollinators. The Pollinators steunen de voedselbosbeweging in Nederland. De crowdfunding krijgt financiële steun van Natuurhuisje.

Doneer aan 't Volle Bos

Je kunt rechtstreeks doneren aan ’t Volle Bos via deze link. Je vindt daar alle informatie over de plannen en wat daarvoor nodig is.

Feestelijke boomplantdag

Op zaterdag 18 november steken we de handen uit de mouwen tijdens een feestelijke boomplantdag. Iedereen is welkom! Het feest begint om 11:00 uur en gaat door tot 15:00 uur. Je vindt 't Volle Bos naast basisschool Op Dreef.