Loop de Duurzame Buurtsafari!

Een route langs duurzame huizen in de wijk

4 december 2023

Volgende week zaterdag 9 december organiseert Pedagogenbuurt Duurzaam een duurzame buurtsafari door Vollenhove. Tijdens deze safari kom je geen wilde dieren tegen, maar juist allemaal handige tips om je huis duurzamer te maken. De safari duurt van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Waarom meelopen?

Denk je aan het verduurzamen van je huis? Bijvoorbeeld via een warmtepomp of vloerisolatie? Maar weet je eigenlijk niet hoe dit precies werkt en eruit kan zien? Of ben je benieuwd hoe duurzame huizen in de buurt er vanbinnen uit zien? Kom dan naar de buurtsafari en doe inspiratie op voor je eigen huis. Tijdens de wandeling kan je vrijblijvend duurzame ideeën bekijken bij verschillende huzien in Vollenhove. Zo leer je weer wat van je buurtgenoten!

Route en locaties

Tijdens de buurtsafari kan je bij zeven verschillende huizen kijken van bewoners uit de Pedagogenbuurt. Op de website van de Pedagogenbuurt staat een lijst met de adressen van de zeven huizen. Ook lees je hier wat je bij elk huis kan zien. Via de plattegrond op hun site kan je alvast een route voor jezelf uitstippelen. 

Aanmelden voor de duurzame buurtsafari is niet nodig. Je kan op elk moment tussen 14:00 uur en 16:00 uur langslopen bij de huizen van je buurtbewoners.