Een feestje op het parkeerdek van de L-flat

Renovatie L-flat succesvol afgerond

21 maart 2023

Zaterdagmiddag 18 maart vond een groots feest plaats op het parkeerdek bij de L-flat. De renovatie van de L-flat is grotendeels klaar en daar moesten we even bij stilstaan!

Kort geleden zijn de laatste woningen vernieuwd. Uiteindelijk zal 2,5 jaar durende renovatie in april helemaal klaar zijn. Deze mijlpaal wilde Woongoed Zeist graag samen vieren met alle bewoners van de flat. Marlou Mekes, projectmanager bij Woongoed Zeist: “Het is bijzonder en fijn dat we het project ondanks corona volgens planning konden doen. Dit mede dankzij de fijne samenwerking met de bewoners. En dat geldt ook voor alle andere partners die een bijdrage leverden aan de realisatie van dit project.”

In een heerlijk zonnetje genoot iedereen van een gratis hapje en drankje. Er was voor ieder wat wils. Van halal frikandel tot vegetarische flammkuchen. En voor de kinderen een lekkere suikerspin. Ook was er een kraampje waar kinderen zich konden laten schminken. Bewoners waren druk met elkaar aan de praat. Tussendoor gingen zij enthousiast op de foto in een photobooth. Al met al was het een zeer geslaagd feest.

Meer lezen over de renovatie? Klik dan hier.