Griekse muziek in 't Volle Hof

Eerste VOLfest concert op 9 februari

29 januari 2024

Muzikanten van over de hele wereld treffen elkaar in Vollenhove voor een serie bijzondere concerten. Vrijdag 9 februari 2024 kan je luisteren naar muziek uit Griekenland. De inloop is vanaf 19:30. Om 20:00 uur begint het concert.

Griekse muziek

Niemand minder dan Vanessa Kourtesi en Thodoris Ziarkas trappen de reeks concerten af. Samen brengen zij muziek van de eilanden in de Egeïsche Zee, Kreta en ook van het vasteland van Griekenland naar Vollenhove. Thodoris speelt de lyra, een van de belangrijkste instrumenten die worden bespeeld in de Dodekanesos. Vanessa ondersteunt hem met zang. De muziek is een reis langs emoties en ervaringen.

Over Vanessa en Thodoris

Vanessa (Merem, The circle Orchestra) en Thodoris (Valia Calda, Νancy Mounir, Tom Sochas) komen allebei uit Griekenland en wonen nu in Rotterdam. Ze nemen deel aan verschillende projecten in Nederland en over de rest van de wereld. Ook componeren ze muziek en treden ze regelmatig op.

Tickets

Op de website van VOLfest kan je een ticket reserveren voor het concert. Er zijn gratis en betaalde tickets verkrijgbaar van verschillende ticketprijzen. Zo kan iedereen genieten van deze bijzondere concerten.