Gluren bij de Buren in 't Volle Hof

Een huiskamerconcert in Vollenhove

18 januari 2024

Zondag 4 februari veranderen huiskamers door heel Nederland in tijdelijke buurttheaters. Ook in Zeist zijn een hoop locaties waar jij deze dag kan genieten van muziek. Vollenhove mag natuurlijk niet ontbreken. 

Muziek in 't Volle Hof

Wijkcentrum ’t Volle Hof wordt 4 februari weer omgetoverd tot een gezellig podium. Hier kun je samen met je vrienden, familie of buren genieten van muziek van de act Peshkadores. Zij spelen drie keer een halfuur. Om 13:30 uur, 15:00 uur en om 16:30 uur. Kom optijd om zeker te zijn van een plekje. Je hoeft hiervoor geen kaartje te kopen. Een vrijwillige bijdrage doen kan hier.

Zang en cello

Peshkadores (vissers) is een muziektheater programma voor zang en cello. Het presenteert het verhaal van Ioannis Cohen en de Sefardische cultuur. Na de tragedie en de gruwelijke herinneringen is het tijd voor hem om zijn droom waar te maken. Om deze toekomst te creëren zal hij zijn verleden 'opvissen'. Bekijk op de website van Gluren bij de Buren alvast een voorproefje.

Meer Gluren bij de Buren

Ben je benieuwd naar andere concerten? Door heel Zeist vinden optredens plaats. Op de website van Gluren bij de Buren kan je het gehele programma bekijken met alle locaties en tijden. Ook kan je een persoonlijke route uitstippelen langs jouw favoriete optredens.