Groen Doet Goed Festival

Een middag spelen en ontdekken

7 augustus 2023

Heb jij zin in een middag spelen en ontdekken in het groen? Kom dan naar het Groen Doet Goed Festival in Vollenhove! Op woensdag 6 september is er van alles te beleven in en rond ons park. Van 14.00 uur tot 17.00 uur in het park, op het schoolplein van Op Dreef en op ’t Ontmoetingsplein.

Maak je eigen modderschilderij, bak een groene pannenkoek, trap je sapje en nog veel meer! Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Ouders zijn ook welkom. Het is gratis om mee te doen aan het festival. Zien we je dan? Laat ons via Facebook weten dat je komt.

Groen Doet Goed

In Zeist brengt adviseur Natuur- en Duurzaamheids-communicatie Annemarieke Holland partners bij elkaar om de Groen Doet Goed plannen te realiseren. In Zeist wordt er speciaal gekeken naar hoe een natuurlijke omgeving zorgt voor gezond gedrag en een gezond leven voor kinderen.

Activiteiten

In 2023 zijn al verschillende activiteiten georganiseerd. Zo zijn er speelbossen in Vollenhove en in Zeist-West. Daar kunnen kinderen tussen 6-12 na schooltijd meedoen aan buitenactiviteiten. De activiteiten worden begeleid door buurtsportcoaches van Sportief Zeist en een begeleider van De Boomklever. Ook gaf De Moestuinjuf moestuinlessen of moestuinclub.

Lees hier meer over Groen Doet Goed in Zeist.