Heel Vollenhove Bakt

Openingsfeest van portiekruimtes 6 & 7 in de L-Flat

15 september 2023

Maak jij heerlijke gebakjes, koekjes of andere verrukkelijke baksels? Doe dan mee aan ‘Heel Vollenhove Bakt’ en win een leuke prijs! Jouw lekkernijen deel je dan op zaterdag 23 september met jouw buren tijdens het openingsfeest van de L-Flat portiekruimtes.

Openingsfeest

‘Heel Vollenhove Bakt’ is een onderdeel van het openingsfeest van de ruimtes bij portiek 6 en 7 van de L-Flat. Dit feest is voor iedereen uit Vollenhove, op 23 september van 14:00 tot 16:00 uur. Naast het proeven van met liefde gebakken lekkernijen van je buren, is er van alles te doen. Toon jouw dansmoves tijdens een potje Just Dance, speel oud Hollandse spelletjes of kom kletsen met je buren! Iedereen uit Vollenhove is welkom op het feest.

Portiekruimtes

De portiekruimtes naast de ingang van portiek 6 en 7 worden sinds kort door Buren voor Buren Vollenhove gebruikt voor allerlei verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld het kinderatelier, koffiemomentjes en een spelletjesavond. Deze activiteiten zijn voor iedereen uit Vollenhove.

Buren voor Buren Vollenhove

De groep Buren voor Buren Vollenhove bestaat uit vrijwilligers die in de L-Flat wonen. Zij proberen om met hun activiteiten meer verbinding tussen mensen uit Vollenhove te creëren. Daarom organiseren ze activiteiten voor jong en oud.

‘We zijn erg blij met de portiekruimtes, die we dankzij Woongoed Zeist en MeanderOmnium kunnen gebruiken. Met deze ruimtes zijn we goed zichtbaar voor bewoners van de L-Flat. Door dit openingsfeest te geven, hopen we ook mensen uit de rest van Vollenhove te bereiken. Hopelijk komen zij ook naar onze activiteiten, want iedereen is van harte welkom! Graag horen we ook van onze buren waar zij behoefte aan hebben. Dan kunnen wij daar met onze activiteiten op inspelen’, aldus Buren voor Buren Vollenhove.

Activiteiten

Benieuwd naar de activiteiten van Buren voor Buren Vollenhove? Volg ze op Instagram of Facebook, of loop eens langs de portiekruimtes in de knik van de L-Flat. Daar hangt het programma in de ramen. Je kunt de vrijwilligers ook bereiken via burenvoorburenvollenhove@gmail.com