Hulp bij kiezen zorgverzekering

Het Gezondheidscafé is er voor al je vragen

6 december 2023

Het is weer tijd om je zorgverzekering voor het aankomende jaar te regelen. Heb jij al de juiste zorgverzekering voor jouw situatie gekozen? Met zoveel verschillende zorgverzekeringen kan het lastig zijn om de juiste te vinden. Daarom kijken ze in het Gezondheidscafé graag even met je mee.

Samen kijken

Door samen te kijken naar wat je nodig hebt, weet je zeker dat je in 2024 de juiste verzekering hebt. De professionals en vrijwilligers van het Gezondheidscafé kunnen je goed helpen. Samen met jou kijken ze naar hoe je nu verzekerd bent. En welke zorg je verwacht nodig te hebben. Zoals bijvoorbeeld fysiotherapie of andere speciale zorg. 

Geld besparen

"Overstappen naar een andere verzekering kan je geld besparen. Je bent van harte welkom", aldus Marc de Jong van het Gezondheidscafé. Marc is een ervaren fysiotherapeut en oprichter van Fysiopraktijk Zeist, in de Torenflat. Via het Gezondheidscafé kan hij nog meer mensen de juiste zorg bieden.

Overgewicht

Via het Gezondheidscafé helpt Marc onder andere mensen met overgewicht. Mensen kunnen bij hem terecht voor een intake 'Gecombineerde Leefstijl Interventie'. Dat is een plan op maat. Daarbij krijg je de juiste hulp via fysiotherapie en een diëtiste.

Iedere woensdag inloop

Het Gezondheidscafé heeft iedere woensdag van 14:00 uur tot 15:30 een inloop in 't Volle Hof. Kom gerust eens langs om onder het genot van een kopje koffie of thee jouw situatie te bespreken.