De Kunstkaravaan in ’t Volle hof

Kom naar de voorstelling 'Het mannetje van de maan'

20 december 2023

Ook in de kerstvakantie van 2023 komt Kunstkaravaan Bonte Boel naar Vollenhove. Op donderdag 4 januari om 11:00 uur speelt het Aldo theater de voorstelling ‘Het mannetje van de maan’.

De maanman

De voorstelling gaat over anders zijn. Het mannetje van de maan is namelijk groen. Hij komt op aarde om vriendjes te maken. De kinderen vinden hem raar en moeten aan hem wennen. Denk jij dat het ze lukt om vrienden te worden? Kom kijken en meehelpen! Want: Maanman is groen, daar kan hij toch niets aan doen. 

Tickets en prijzen

De voorstelling is voor kinderen vanaf 5 jaar en familie. Aansluitend aan de voorstelling is er een workshop ‘je eigen maanman vriendje maken’. De kosten voor de voorstelling en de workshop zijn 4 euro. Via de ticketshop kan je een ticket reserveren. Kinderen van basisschool Op Dreef kunnen gratis komen kijken. De gratis kaarten kan je aanvragen via info@kunstkaravaan.nl.

Over Kunstkaravaan

De Kunstkaravaan Zeist is een initiatief van Ina Geisler onder medewerking van collega artiesten en met subsidie van Gemeente Zeist en CultuurZeist. Meer lees je op de website.