Lampion optocht voor Sint Maarten en knutselmiddag

17 oktober 2024

Op maandag 11 november vieren we Sint Maarten met een gezellige lampionnenoptocht in de wijk! Alle kinderen zijn welkom om mee te lopen en hun mooie lampion te laten zien. De optocht start om 17.00 uur bij wijkcentrum 't Volle Hof en duurt tot 18.30 uur. 

Lampionnen knutselmiddag

Heb je nog geen lampion? Geen probleem! Op woensdag 6 november is er een speciale knutselmiddag waar kinderen van 6 tot 9 jaar hun eigen lampion kunnen maken. Met papier en echte lichtjes maak je de mooiste lampionnetjes. De knutselmiddag is van 14.00 tot 15.30 uur in het Kinderatelier bij Portiek 7 op de Laan van Vollenhove.

Wil je meedoen? Meld je dan snel aan bij Radia Elgarbi via WhatsApp (06-34333817) of mail naar r.elgarbi@meanderomnium.nl. 

Doe je gezellig mee aan de lampionnenoptocht en de knutselmiddag? Tot dan! 

Gezonde Buurten

De lampionnenoptocht en knutselmiddag zijn onderdeel van het project Gezonde Buurten. Wil je meer informatie over Vollenhove als Gezonde Buurt? Of heb jij zelf een goed idee voor jou en je buren voor meer ontmoeting, sporten of spelen? Je kan natuurlijk ook denken aan een leuke natuuractiviteit. Dan kan je contact opnemen met Charlotte Passier via c.passier@zeist.nl. Bekijk de website van ‘Gezonde Buurten’ voor meer informatie over het project.