Naamwedstrijd voor het park

6 juni 2024

Dit jaar maakt ‘Gezonde Buurten’ samen met bewoners van Park Vollenhove een nieuwe, toffe plek in de buurt. Bijvoorbeeld een fijne plek om elkaar te ontmoeten, samen te sporten, spelen en de natuur te beleven. Allemaal in- en rondom Park Vollenhove.  

Meedoen aan de wedstrijd

Park Vollenhove krijgt ook een nieuwe naam. Voor de nieuwe naam van het park is een naamwedstrijd opgezet. Op de ontwerpdagen kon iedereen in een grote doos een naam voor het park achterlaten. Deze wedstrijd gaat nog even door. Tot en met vrijdag 21 juni kan iedereen meedoen met deze naamwedstrijd via dit online formulier. 

De winnaar van de naamwedstrijd krijgt een leuk buitenspeelpakket! Doe jij ook mee? 

Presentatie definitief ontwerp

Op 29 juni tijdens het buurtfeest en op 6 juli tijdens de braderie zal het definitieve ontwerp voor Park Vollenhove te zien zijn. Er zal tijdens deze evenementen een stand aanwezig zijn waar je gezellig langs kunt komen om het ontwerp van het nieuwe park te zien. Je krijgt te zien hoe jouw ideeën voor het park in het definitieve ontwerp zijn verwerkt én er zijn gratis gezonde snacks. Ook maken we tijdens het buurtfeest op 29 juni bekend wie de winnaar is van de naamwedstrijd voor het park.