Nieuw BiebPunt in Vollenhove

20 juni 2024

Vanaf 3 juli opent de bibliotheek van KunstenHuis Idea vier nieuwe BiebPunten in de gemeente Zeist, waaronder in 't Volle Hof. Bewoners van Vollenhove kunnen bij het BiebPunt terecht met vragen over de bibliotheek, boeken reserveren en ophalen. Het BiebPunt is er ook voor vragen over de digitale overheid. 

Bibliotheek

Bij het BiebPunt kunt u informatie krijgen over de bibliotheek, e-books lenen en de online bibliotheek gebruiken. Ook kunt u hulp krijgen bij het reserveren van materialen. Zodra u een bevestigingsbericht heeft ontvangen, kunt u tijdens het spreekuur uw reservering ophalen. De bibliotheek komt zo een stukje dichter bij huis. 

Informatiepunt Digitale Overheid

Bij het Biebpunt is ook het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) geopend. Bewoners kunnen hier terecht met allerlei vragen over het gebruiken van de digitale overheid. Heeft u hulp nodig met uw DigiD, het lezen van berichten van de overheid of inloggen bij het patiëntenportaal van uw huisarts? Bij het BiebPunt krijgt u hulp en kunt u, indien nodig, doorverwezen worden naar de juiste partnerorganisatie voor verdere hulp of advies.

Kom vanaf 3 juli langs bij het BiebPunt in Vollenhove en maak gebruik van de handige diensten! Het BiebPunt is elke woensdagmiddag van 14:00 uur tot 16:30 geopend in Wijkcentrum 't Volle Hof.