Oliebollenactie van Groengroep Vollenhove

Zelfgemaakte oliebollen door betrokken bewoners

6 januari 2023

Op 28 december stond er vanaf 12:00 uur een gezellige oliebollenkraam in Vollenhove. Het idee hiervoor ontstond vorig jaar al. Helaas gooide corona toen roet in het eten. Dit jaar pakte de Groengroep het idee weer op, onder leiding van Jan-Willem. Op ’t OntmoetingsPlein kon iedereen uit Vollenhove langskomen voor een heerlijke zelfgemaakte oliebol. Ook was er voor de liefhebbers warme chocolademelk met slagroom.

De eerste oliebol

Een klein jongetje uit Driebergen kreeg de eerste oliebol. Hij kwam speciaal samen met zijn vader zijn oude kinderwagen naar de Weggeefwinkel brengen. Helaas was de Weggeefwinkel dicht, maar Jantje stuurde hun en andere bezoekers graag door naar de oliebollenkraam. Er zijn in totaal bijna 300 oliebollen uitgedeeld. De overgebleven oliebollen bracht de Groengroep naar ’t Volle Hof. Het was een geslaagde en gezellige middag!

Over Groengroep Vollenhove

In 2021 hebben een aantal buurtbewoners Groengroep Vollenhove bedacht. Samen zorgen zij voor een groener Vollenhove. Zo wil de Groengroep ’t OntmoetingsPlein groener maken en de planten en struiken zelf onderhouden. Ook ruimen leden van de Groengroep elke laatste zaterdag van de maand zwerfafval op in de buurt. Een mooi initiatief!