Sta jij in de spotlight tijdens ‘Vollenhove’s Got Talent’?

Wil jij op 24 juni tijdens het buurtfeest op het podium staan en jouw talent aan iedereen tonen? Doe dan mee met ‘Vollenhove’s Got Talent’!

11 mei 2023

De voorbereidingen voor het buurtfeest van Vollenhove zijn in volle gang. Zo wordt er ook een heuse talentenshow opgezet!  Iedereen die graag zingt of een muziekinstrument speelt is van harte uitgenodigd om een video in te zenden!

Hoe doe je mee?

Maak een video van maximaal 5 minuten. Dit mag gewoon een video zijn die je met je telefoon opneemt. Film hoe jij je favoriete nummer zingt of jouw instrument met al je passie speelt. Laat je van je beste kant zien!

Stuur jouw video via www.WeTransfer.com naar het volgende emailadres: stichtingjawz@gmail.com. Je mag je video ook uploaden op YouTube en de link ervan naar het emailadres sturen. Let op: inzenden is mogelijk tot 17 juni!

Optreden tijdens het buurtfeest op 24 juni

Een kleine groep van professionele musici bekijkt daarna alle inzendingen die zijn binnengekomen. Zij kiezen daar de vijf beste kandidaten uit. Deze vijf kandidaten mogen op 24 juni op het podium van het buurtfeest hun talent laten zien voor de jury en het aanwezige publiek.

De winnaar van de vijf optredens tijdens het buurtfeest gaat ervandoor met een kleine prijs gesponsord door Muziekwinkel Zeist. Daarnaast mag de winnaar ook nog eens op 2 juli het VOLfest muziekfestival openen met een klein concertje. Gaaf toch?!

Grijp je kans op fame, en stuur snel jouw inzending in voor ‘Vollenhove’s Got Talent’!