Steunpunt Zelfregie & Herstel

Kom langs bij de wekelijkse inloopspreekuren

1 februari 2024

Steunpunt Zelfregie & Herstel opent vanaf 1 februari een nieuw pand in Vollenhove. Aan de Laan van Vollenhove, portiek 8 van de L-flat kan je binnenkort terecht voor hulp bij mentale problemen.  

Mentale ondersteuning

Het Steunpunt in Zeist is een zelfregie- en herstelcentrum. Het centrum is speciaal voor mensen die mentale problemen ervaren en hen daarbij te ondersteunen. Want herstellen doe je zelf, maar niet alleen. Bij het steunpunt sta jij als mens centraal. Zelfregie gaat over het (weer) zelf bepalen van je herstel en de touwtjes weer in eigen handen nemen. Waar nodig met ondersteuning van anderen.

Inloopspreekuren

Bij portiek 8 van de L-flat organiseert Steunpunt Zelfregie & Herstel wekelijke inloopspreekuren. Op maandag van 13:00 uur tot 16:00 uur en op woensdag van 10:00 tot 13:00 uur kan je hier terecht. Iedereen kan binnenkomen voor een gesprek met een kop koffie of thee. De medewerkers van het steunpunt helpen je met het maken van een zelfregie-en herstelplan.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat Steunpunt Zelfregie & Herstel nog meer doet? Of wil je meer weten over met welke problemen of zaken je bij hen terecht kan? Neem dan een kijkje op hun website.