Terugblik buurtfeest 2024

3 juli 2024

Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse buurtfeest in het park van Vollenhove en het was een groot succes! Met prachtig weer bracht het evenement de buurt samen voor een dag vol plezier en verbinding. 

Bospark Vollenhove

Het hoogtepunt was de naamwedstrijd voor het nieuwe ontwerp van ons park. Bewoners konden de afgelopen maanden meedenken over het nieuwe park én een nieuwe naam voor het park. De winnaar van de naamwedstrijd is Berna Stegenga, zij bedacht de naam 'Bospark Vollenhove'.  

Activiteiten

Muziek en dans waren de hele dag aanwezig, met verschillende optredens die de sfeer vrolijk en energiek maakten. Kinderen genoten van de vele creatieve activiteiten die speciaal voor hen waren georganiseerd, waardoor ze hun fantasie de vrije loop konden laten.  
De vele kraampjes met heerlijk en divers eten zorgden ervoor dat niemand met honger naar huis ging. Van Syrische lekkernijen tot Turkse specialiteiten, er was voor ieder wat wils. Naast het eten waren er ook andere marktkraampjes waar bezoekers konden snuffelen en unieke spullen konden kopen.  

Tot volgend jaar!

Het buurtfeest van Vollenhove was een groot succes en we kijken nu al uit naar de volgende editie. Bedankt aan iedereen die aanwezig was en het feest tot zo'n geweldige dag heeft gemaakt!