Save the date: 18 april actiedag Kinderhulp

Een veiling met kunstwerken van bewoners

4 april 2023

Voor L-kaar organiseert over twee weken voor de 3e keer een actiedag in de collecteweek van Kinderhulp. En niemand minder dan bewoners van de L-flat helpen hierbij. Zij hebben de afgelopen tijd hard hun best gedaan om een mooi kunstwerk te maken. Op de actiedag veilen de bewoners van de L-flat hun kunstwerk. De opbrengst hiervan gaat naar Kinderhulp.

Ben jij erbij?

De veiling zal plaatsvinden op 18 april om 15:00 uur bij portiek 6 van de L-flat. Iedereen is van harte uitgenodigd om de veiling bij te wonen en bij te dragen aan dit geweldige doel! Je gaat niet alleen met een prachtig kunstwerk naar huis, maar je maakt ook heel veel kinderen blij.

Bewonder de kunstwerken vanaf 11 april

Ben je al benieuwd naar alle kunstwerken? Vanaf 11 april zijn de kunstwerken van bewoners te bewonderen in de ruimte naast portiek 6 van de L-flat. Kom je dan alvast een kijkje nemen? Zo kan je mooi je favoriete kunstwerk uitkiezen om op te bieden tijdens de veiling.

Over Kinderhulp

Kinderhulp is een organisatie die zich inzet voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Kinderhulp helpt ze onvoorwaardelijk. Zodat ook deze kinderen erbij horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst, ook als er thuis niet genoeg geld is. Kinderhulp levert dan een financiële bijdrage voor bijvoorbeeld een nieuwe fiets, passende kleding of een laptop voor school. Kinderhulp werkt hiervoor samen met gemeenten, scholen, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers.