Meld je aan bij het WijkLeerbedrijf Zeist!

Werken en leren tegelijkertijd

30 maart 2023

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? En wil je graag werken en leren in de zorg, welzijn, horeca of schoonmaak? Pak je kans en volg een niveau 1 opleiding bij het WijkLeerbedrijf Zeist!

Wat is het WijkLeerbedrijf?

Het WijkLeerbedrijf is een plek waar je kunt werken en leren tegelijkertijd. Je volgt de opleiding Entree BBL dienstverlening en daarnaast loop je al meteen stage. Je leert dus in de praktijk. En dat doe je zeker niet alleen. Je hebt klasgenoten, een begeleider én een docent die voor je klaarstaan. Samen met het Wijkleerbedrijf ga je opzoek naar jouw talenten en hoe je deze goed kan inzetten.

Wat ga je doen?

Het leer-werktraject duurt één jaar. Je loopt twee dagen per week stage en één dag per week krijg je les op het Wijkleerbedrijf Zeist. Tijdens de stage loop je onder andere mee met bewoners in de wijk. Bijvoorbeeld een praatje maken, boodschappen en schoonmaken. Of je kan een stage lopen in de zorg, welzijn, horeca of schoonmaak.

Wat krijg je?

Het Wijkleerbedrijf biedt goede begeleiding bij de opleiding, stage en het vinden van werk. Ook is er hulp bij de Nederlandse taal en bij het vinden van een stage. Het mooie is dat je je je uitkering tijdens de opleiding mag behouden. Na het succesvol afronden van je opleiding ontvang je het niveau 1 diploma Entree-opleiding Assistent Dienstverlening. Dan kan je zelf aan de slag in de zorg, welzijn, horeca of schoonmaak.

Aanmelden of vragen?

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Bel of stuur een appje naar het WijkLeerbedrijf Zeist 06-18895443 of stuur een e-mail naar a.loth@calibrisadvies.nl. Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier op de website van MeanderOmnium.