Hoe help jij Vollenhove vooruit?

Een nieuwe rubriek

12 juli 2023

Vollenhove is een prachtige wijk en wordt steeds mooier. Maar dat gebeurt niet vanzelf. Verschillende mensen zetten zich in om Vollenhove een steeds fijnere en mooiere plek te maken. Zowel professionals als bewoners uit de wijk. In een nieuwe rubriek op ons Instagram account gaan we op zoek naar die mensen.

Zo help ik Vollenhove vooruit

Met de rubriek ‘Zo help ik Vollenhove vooruit’ geven we welverdiende aandacht aan mensen die Vollenhove mooier of beter maken. De eerste persoon die in de spotlight staat is Sander. Hij heeft geholpen met het plaatsen van moestuinbakken in de Fröbellaan.
β€˜β€™Het mooiste vind ik de reacties van mensen. Als ik hier aan het werk ben, dan stoppen buren om een praatje te maken, omdat ze het zo leuk vinden. Ik spreek nu mensen die ik anders nooit zou spreken.’’

Sander

Benieuwd naar het hele verhaal van Sander? Volg ons dan op Instagram en lees daar meer over zijn moestuin. Volg ons op Instagram via deze link.

Help mee met deze nieuwe rubriek

Ben jij of ken jij iemand die Vollenhove mooier of beter maakt? Help jij bijvoorbeeld je buurvrouw met het doen van boodschappen, houd je de wijk schoon door afval te prikken, of ken je iemand die graag staat te kokkerellen voor anderen in de wijk? Laat het ons dan weten via een DM op Instagram of door te mailen naar vollenhovevooruit@podium.nl.