Bekijk het nieuwe ontwerp voor het park

21 mei 2024

Op donderdag 30 mei organiseert het project 'Gezonde Buurten' een tweede ontwerpsessie voor het park. Van de meest populaire schets is een mooi ontwerp gemaakt. We laten deze graag zien en zijn benieuwd of jij nog iets mist. Er zijn ook weer gratis activiteiten en lekker eten. Kom je ook? Tussen 16:00 tot 19:00 uur vind je ons in het park.

Korte terugblik

Bij de eerste ontwerpsessie konden buurtbewoners in het park langskomen om de eerste schetsen van het project ‘Gezonde Buurten’ voor park Vollenhove te bekijken. Aanwezigen konden opschrijven wat zij van de schets voor het park vonden. Met gekleurde stickers lieten zij weten welke onderdelen van het park zij goed vonden en welke onderdelen zij minder goed vonden. Ook konden kinderen en volwassenen een moodboard maken met daarop het type speeltoestellen dat zij graag in het park zien. In een grote doos kon iedereen een naam voor het park achterlaten.

Definitieve ontwerp

Met de feedback die we op 30 mei ophalen bij buurtbewoners, maken we een definitief ontwerp voor het park. Dat ontwerp delen we met de iedereen tijdens het buurtfeest in het park op 29 juni en de braderie in het winkelcentrum op 6 juli.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de momenten om mee te denken? Of heb je een andere vraag over Vollenhove als Gezonde Buurt? Dan kan je contact opnemen met Charlotte Passier via c.passier@zeist.nl. Bekijk de website van ‘Gezonde Buurten’ voor meer informatie over het project.